23. March 2018

Kultura 197

Objavljeno u Umetnost mart 12 2018 0

Angelina Petrović, spisateljica koja po ozbiljnosti kojom pristupa stvaranju svojih dela, junaka, njihovih specifičnih ličnosti, poznavanju geografskih okvira u koje smešta zbivanja, nalik je na ruske klasike.


Objavljeno u Duhovnost i religija februar 25 2018 0

Anksioznost i depresiju, nemedicinski, ali iskustveno, karakterišem kao bolest misli, i to, najčešće, nevoljnih, ali, ipak, naših.


Objavljeno u Umetnost februar 23 2018 0

U galeriji Gvarnerijus sutra će biti organizovan nesvakidašnji kulturni  događaj, predstavljanje autorke Evice Milenković Milić sa tri nove knjige pesma kojima se iskazuje njen osobeni senziblitet i spremnost da na književnu scenu stupi krupnim koracima.


Objavljeno u Umetnost februar 20 2018 0

Retki su primeri velike radne i stvralačke energije u devetoj deceniji života, što je iskustvo pesnika i graditelja Ljubinka Jelića kojem je, nedavno, u Italiji, dodeljena nagrada za poeziju.


Objavljeno u Umetnost februar 13 2018 0

Pisanje je otvaranje prema božanskom. Svaka zapisana knjiga je deo jedne jedine otvorene knjige u kojoj je sve već napisano.


Objavljeno u Duhovnost i religija januar 11 2018 0

Jezik je konglomerat čudnih sadržaja koji su se stapali i mešali kroz eone...


Strana 1 od 20

Balkan IN Magazin

Kulturno informativni portal Balkan In obuhvata segmente - politika, vesti, kultura, umetnost, nauka, medicina, sport, zdravlje i priroda, autromobilizam, moda, putovanja.
Kulturno informativni portal Balkan In obuhvata segmente - politika, vesti, kultura, umetnost, nauka, medicina, sport, zdravlje i priroda, autromobilizam, moda, putovanja.

Prijatelji

Sve o Labradorima

Korisni saveti - Uradi sam

DR MARKO JOVAŠEVIĆ Zdravlje kao način života

Foto

Janko Tipsarević